DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Berichten & Acties

van de BOBBIE FOUNDATION

Berichten & Acties

van de BOBBIE FOUNDATION

In de kerstvakantie naar het theater

Ieder kind verdient de kans om te ervaren hoe magisch theater is! Bobbie Foundation, in samenwerking met Orpheus, geeft kinderen een uitkijk naar een kerstvakantie om niet snel te vergeten met deze voorstelling van Disney’s Winnie de Poeh! Het samen kijken naar theatervoorstellingen heeft enorme invloed op schoolprestaties, sociale vaardigheden, zelfvertrouwen en het inlevingsvermogen.

114 tieners naar het Boschbad!

114 Kinderen in de leeftijd van 12 – 14 jaar in Apeldoorn, kunnen dit jaar weer naar hartelust zwemmen bij het Boschbad. Mede dankzij Accres en een donatie van ‘De Golfballen’.

Tulbanden voor Bobbie!

Wat een fantastisch mooi én lekker initiatief van Rotary Apeldoorn ‘t Loo, D1560! Zij verkochten zo’n 200 van deze tulbanden en ondersteunen met de opbrengsten Bobbie Foundation.

Bobbie & Leergeld werken samen aan Menstruatie Armoede

In 2021 startte Bobbie Foundation het project “Menstruatie Armoede’. En de nood bleek hoog, nog steeds. Voor Leergeld Apeldoorn-Voorst reden om dit ‘product’ standaard in hun aanvragen programma op te nemen.

60 kinderen de hele zomer naar het Boschbad

Dankzij een gulle donatie van ‘De Golfballen’ kunnen volgend seizoen in ieder geval 30 kinderen naar het Boschbad, de hele zomer!

Project ‘Pak ze in deze Winter’ van start!

Stichting Leergeld en Bobbie Foundation slaan de handen in één met de actie “Pak ze in deze winter”. En roepen Apeldoorn op om mee te doen aan deze actie: eentje die je niet in de koude kleren gaat zitten.

Ruim 100 kinderen naar Orpheus: Robin Hood en het verdwenen goud

Hoe blij zullen deze kinderen zijn; na de grote teleurstelling van vorig jaar toen de voorstelling niet door kon gaan vanwege COVID, mogen ze dit jaar alsnog hun ogen uitkijken in Orpheus! 30 november tijdens de voorstelling: ‘Robin Hood en het verdwenen goud’!

Rabo ClubSupport gaat weer van start

Rabo ClubSupport, van de Rabobank, ondersteunt lokale clubs en verenigingen. Naast financiële ondersteuning, willen zij clubs en verenigingen ook sterker maken met hun kennis en ons netwerk.

Succesvolle Koningsdag!

Een maandagochtend was nog nooit zo leuk! Uit handen van voorzitter Berry van den Hout van Stichting Koninklijk Apeldoorn ontvingen wij vandaag een fantastische donatie voor Bobbie Foundation!

Steun met een Koninklijk tintje!

Stichting Koninklijk Apeldoorn ondersteunt Bobbie Foundation door op Koningsdag 2022 aandacht te vragen voor de foundation! Dat doen ze met leuke acties!

Boschbad actie weer van start!

ook dit jaar kan Bobbie Foundation, Ii samenwerking met Accres, seizoenkaarten doneren aan kinderen in de leeftijd van 12 – 14 jaar in Apeldoorn!

200 Rituals pakketten voor tieners!!

Het is ons samen met jullie weer gelukt! Ook deze december ontvangen 200 tieners in de leeftijd van 15 t/m 17 jaar een cadeauverpakking met 2 producten van Rituals! Alleen het inpakken is al een feestje.
1 2 3 7