DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Boschbad actie weer van start!

Bobbie Foundation ondersteunt kinderen in de leeftijd tot 18 jaar in gezinnen die in financiële nood verkeren. Voor de zomerperiode zijn we het project ‘Boschbad’ gestart voor kinderen die niet op vakantie kunnen en in welke gezinnen er ook geen geld is voor een zwemabonnement.

Tijdens de zomermaanden is het Boschbad dé plek voor kids om te genieten en vrienden te ontmoeten. In samenwerking met Accres kan Bobbie Foundation weer seizoenkaarten doneren aan kinderen in de leeftijd van 12 – 14 jaar, van Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst!

Draag jij ook bij aan een leuke vakantieperiode voor kinderen in Apeldoorn?