DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

200 Rituals pakketten voor tieners!!

Het is ons samen met jullie weer gelukt! Hier zijn we zo superblij mee: ook deze december ontvangen 200 tieners een Rituals verzorgingspakket cadeau!

Tieners in de leeftijd van 15 t/m 17 jaar worden in de decembermaand verrast met een cadeauverpakking met 2 producten van Rituals! Voor de jonge mannen iets uit de Samurai en Hamam collectie en 2 producten uit de Mehr collectie voor de meiden!

Dit feestelijke project kon Bobbie Foundation mogelijk maken door donaties uit het potje ‘decembercadeau’, giften van een zeer gulle donateur maar ook zeker de samenwerking met Rituals die het inkopen mogelijk maakte!

En ook het inpakken van de pakketten was natuurlijk weer een feestje! Dozen vol werden naar de Gezonde Zaak in Apeldoorn gebracht: de winkel aan de Koninginnelaan in Apeldoorn die ons ruimte geeft om de pakketten uit te geven.