DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Mooi nieuw contact: Schuldhulpmaatje Apeldoorn

16 november 2021

Dinsdag 16 november maakten we kennis met 6 coördinatoren van SchuldHulpMaatje Apeldoorn. Doel van de kennismaking met deze Interkerkelijke Stichting was om te kijken wat wij voor hun kunnen betekenen.

SchuldHulpMaatje wil een structurele bijdrage leveren aan het oplossen van de toenemende schuldenproblematiek, met name in de gemeente Apeldoorn.

Alles wat SchuldHulpMaatje doet, is erop gericht om mensen met (dreigende) schulden vroegtijdig te bereiken. Daarom willen zij persoonlijke hulp bieden. Hun vrijwilligers, getraind en deskundig, kunnen helpen naar een schuldenvrij leven. Daarbij staan begeleiding en hulp gericht op financiële zelfredzaamheid centraal.

Ook SchuldHulpMaatje komt in aanraking met gezinnen waar er geen geld is om kinderen leuke dingen te geven zoals een verrassing voor Sinterklaas, kerstcadeautjes, een nieuwe rugtas of fiets.. En op dat gebied wil Bobbie Foundation graag ondersteunen.

Inmiddels is Bobbie Foundation een afdeling ‘Aanvragen’ rijker. De intermediairs kunnen via die weg bij Bobbie Foundation een aanvraag indienen of reageren op één van de projecten die Bobbie Foundation uitzet. Daarvoor gebruiken we het mailadres: aanvraag@bobbiefoundation.nl

Het was echt een leuk gesprek zo op de dinsdag ochtend, en we zijn weer én wat meer kennis rijker én een mooie nieuwe partner!

Meer informatie SchuldHulpMaatje>