DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Bij Annemarie op de bank met nóg meer boeken

2 november 2021

Onlangs zaten we weer op de bank bij boekenschrijfster Annemarie Willems. En niet alleen voor koffie, taart en leuke verhalen maar om maar liefst 2 nieuwe boeken in ontvangst te nemen!

Al eerder dit jaar in april signeerde Annemarie een exemplaar van het eerste boek wat zij speciaal voor de kinderen uit onze doelgroep geschreven heeft. Zo’n 40 boeken met de titel ‘Sjakie en het spook van Orvil’ doneerde zij aan Bobbie Foundation.

Maar dat was nog niet genoeg voor Annemarie; boordevol inspiratie en ideeën schreef ze de afgelopen maanden nóg eens 2 boeken die zij ook doneerde aan Bobbie!

We kunnen niet wachten om de kinderen te laten lezen over de ‘zebrabes’ waarmee de vriendjes Imar en Irina bijzondere dingen kunnen doen in het boek ‘De uitvinding van opa Muscatelli’. En dan is er ook nog ‘Hotel Ratjetoe’. Het derde boek van Annemarie, waarin ze schrijft over een geweldige plek voor niet normale mensen en afgedankte dieren; Hotel Ratjetoe! Met fantastische tekeningen die zij ook zelf maakte.

Het mag weer duidelijk zijn; blij en met name vereerd zijn wij met deze bijzondere bijdrage aan de kids van Bobbie Foundation!!