DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Diploma's & cadeaus voor ruim 70 kids!

28 augustus 2021

In de ochtend van 27 augustus ging er een wagen vol tassen naar Wijkcentrum de Stolp in Apeldoorn

Sinds 20 juli vormde de Stolp het decor voor voor de Zomerschool 2021 voor basisschoolkinderen in de leeftijd van 6-12 jaar die ingeschreven staan bij Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst. Deze kinderen gingen in de zomervakantie 2 dagdelen per week naar school. Docent en leerlingen zijn in kleine groepjes aan de slag gegaan met Nederlands, lezen en rekenen.

In CODA werd een mooi lesprogramma aangeboden dat bestond uit een educatief leesprogramma, een kennismaking met CODA ExperienceLab (innovatie en digitale vaardigheden) en een cultureel leesprogramma in spelvorm.

Zo lopen zij straks weer gelijk met – en hebben misschien zelfs een voorsprong op – hun medescholieren!

Bobbie verzorgde net zoals vorig jaar de diploma’s voor de kids, deze werden aangevuld met een persoonlijke noot van hun docent. Maar ook was er weer een verrassing: AH Sprengenpark sponsorde de gezellige tassen met wat lekker er is en i.s.m. Dinotoys konden we de studentjes ook weer verwennen met een leuk cadeau om uit te pakken!