DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

DePrinterexpert doneert voor 77 kinderen een Boschbad Zwemabonnement!

Als aftrap voor dit mooie project mochten we vandaag bij DePrinterexpert, onderdeel van @NNPartners een donatie ophalen t.b.v. een zwemabonnement op het Bochbad voor 77 kinderen in Apeldoorn!!

Tijdens de zomermaanden is het Boschbad dé plek voor kids die niet op vakantie kunnen om te genieten en vrienden te ontmoeten. In samenwerking met Acress kunnen we dit jaar aan 200 kinderen een abonnement weggeven! Daar wordt je toch blij van?

De expertise van de Apeldoornse ‘DePrinterexpert’ is Managed Print Service, Managed Document Services, Fleetmanager, Follow Me Printer Software, N&N huislijn toners, Printerreparatie, Printeronderhoud, Recycleprogramma. Daarnaast leveren zij onder het label ‘DeProjectinrichtingExpert’ een breed assortiment printermeubels tot een volledige nieuwe kantoorinrichting op maat.

Gebruik onderstaande knop om ook te doneren voor de fantastische zomerproject!