DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Mooie samenwerking tussen Accres , Leergeld Apeldoorn Voorst en stichting Bobbie Foundation!

Bobbie Foundation ondersteunt kinderen in de leeftijd tot 18 jaar in gezinnen die in financiële nood verkeren. Voor de zomerperiode zijn we het project ‘Boschbad’ gestart voor kinderen die niet op vakantie kunnen en in welke gezinnen er ook geen geld is voor een zwemabonnement.

Tijdens de zomermaanden is het Boschbad dé plek voor kids om te genieten en vrienden te ontmoeten. In samenwerking met Accres kan Bobbie Foundation maar liefst 200 seizoenkaarten doneren aan kinderen in de leeftijd van 10 – 14 jaar, van Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst!

Daarnaast organiseert Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst vanaf dinsdag 20 juli tot donderdag 26 augustus weer een Zomerschool voor basisschoolkinderen in de leeftijd van 6–12 jaar. De Zomerschool is voor kinderen om hun leerachterstand in te halen die ze hebben opgelopen tijdens de COVID periode.
De Zomerschool wordt door de gemeente Apeldoorn en Accres gefaciliteerd in wijkgebouw de Stolp. Met de locatiebeheerders wil Accres de ontmoetingsfunctie van het vastgoed accentueren en maakt er een bruisend middelpunt van in de wijk. Dit loopt uiteen van een wijkcentrum tot zwembad.

Foto: Carla Maessen (Algemeen Directeur Accres), Lianne Tijmes (oprichter Bobbie Foundation) en Hiske van den Heuvel (Voorzitter Leergeld Apeldoorn-Voorst) bij het Boschbad in Apeldoorn.