DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Bobbie's Snackbox

Met Bobbies Snackbox willen we op een leuke (en lekkere) manier Bobbie Foundation onder de aandacht brengen.

In de standaard Snackbox zitten diverse snacks voor tussendoor; het past inderdaad niet helemaal in ‘de schijf van vijf’… maar op zijn tijd wel even lekker 🙂 Alles in de box kost 1 euro; de opbrengst minus inkoop en kosten komt ten goede van Bobbie Foundation en dus aan kinderen die leven in armoede in Apeldoorn e.o. Om de 2 a 3 weken wordt de box weer aangevuld.

Maar Bobbies Box nodigt uit tot creativiteit: want er kan veel meer in! Een stapel appels of gemixt fruit, nootjes, gezonde repen en zelfs non-food artikelen natuurlijk! Zo is er de mogelijkheid om een lege Bobbie Box aan te schaffen en deze zelf te vullen met artikelen naar jouw wens, bepaal zelf de prijs en wat jij aan Bobbie Foundation wil schenken!

Wil jij ook deze leuke box bij jou op kantoor, in de wachtkamer, op de balie of in de kantine?
Neem contact op voor de mogelijkheden!