DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Bobbie doneert 75 schoolspullenpassen

Bobbie Foundation doneert schoolspullenpassen aan 75 kids in Apeldoorn. Deze worden ieder jaar uitgereikt, een initiatief van stichting Armoedefonds om kinderen die in Nederland in armoede leven een goeie start te kunnen laten maken op de middelbare school.

Met een Schoolspullenpas Met de pas mogen kinderen schoolspullen kopen die ze zelf mooi vinden zoals pennen, agenda, etui, schriften, gymkleding, rugtassen etc.

De zomervakantie is vaak het moment om schoolspullen te kopen voor het nieuwe schooljaar. Maar voor veel gezinnen in Nederland zijn de kosten die dit met zich meebrengt moeilijk op te brengen. Met de schoolspullenactie helpen we kinderen die opgroeien in armoede en (voor het eerst) naar de middelbare school gaan. Zij ontvangen voor de zomervakantie, via stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst, een schoolspullenpas ter waarde van 50 euro.