DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Gesigneerd exemplaar voor Bobbie Foundation

“Voor alle kinderen die niet in spoken geloven en voor hen die wel beter weten…” Daar mee start het boek ‘Sjakie en het spook van Orvil’!

Geschreven door Annemarie Willems en speciaal door haar uitgegeven voor kids van Bobbie Foundation. Onlangs mochten wij het eerste gesigneerde exemplaar in ontvangst nemen en dat maak ons natuurlijk supertrots!

Annemarie Willems heeft inmiddels drie boeken uitgegeven voor volwassenen. In 2005 via een literaire uitgeverij een historische roman, waarvan 2600 exemplaren zijn verkocht. Zeven jaar later in eigen beheer nogmaals 2 romans die inmiddels overal rondgaan.

In 2020 schreef zij twee kinderboeken: “De uitvinding van Opa Muscatelli” en “Sjakie en het spook van Orvil”. Annemarie doneert een gelimiteerd aantal boeken voor kinderen uit onze doelgroep, te beginnen met “Sjakie en het spook van Orvil”.

Vol inspiratie en beleving zit Annemarie, dat blijkt uit de leuke gesprekken die wij met haar hebben en is ook zeker terug te lezen in de boeken. Inmiddels wordt er ook hard gewerkt aan de puntjes op i voor het tweede boek: “De uitvinding van Opa Muscatelli”. Wij kunnen niet wachten om de boeken uit te geven aan de kids!