DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Schrijfster Annemarie Willems doneert limited edition boeken

Annemarie Willems heeft inmiddels drie boeken uitgegeven voor volwassenen. In 2005 via een literaire uitgeverij een historische roman, waarvan 2600 exemplaren zijn verkocht. Zeven jaar later in eigen beheer nogmaals 2 romans die inmiddels overal rondgaan.

In 2020 schreef zij twee kinderboeken die (nog) niet zijn uitgegeven: “De uitvinding van Opa Muscatelli” en “Sjakie en het spook van Orvil”. Annemarie benaderde ons en op 9 maart hadden wij een zeer leuke online afspraak met haar om het idee te bespreken om een gelimiteerd aantal boeken te laten drukken voor kinderen uit onze doelgroep.

En dat was een ontzettend verrassend leuk gesprek; een dame op leeftijd maar met zoveel sprankelende energie en inspiratie en dat heeft zij dus in 2 fantastische boeken gestopt! Wij hadden de eer om al een stuk van de boeken door te lezen en met name “Sjakie en het Spook van Orvil” kon mij (lianne) als 43-jarig kind enorm boeien 🙂

Inmiddels heeft Annemarie de eerste proefdruk ontvangen en kan het nakijken en verbeteren gaan beginnen. Wij kunnen niet wachten om het eerste gesigneerde exemplaar van Annemarie in ontvangst te nemen, dat zal naar verwachting eind mei/ begin april zijn!