DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

MAM’s Specialist Fiona overhandigde met twee van haar peuters van de groep de cheque aan Chantal Simons (L), bestuurslid Bobbie Foundation.

MAM’s Kinderopvang viert 10 jarig bestaan met grootse donatie aan Bobbie Foundation!

Na de oprichting in 2010 vierde MAM’s Kinderopvang onlangs haar 10 jarig jubileum. 10 Jaar waarin zij met een gedreven team dagelijks werken aan de beste kinderopvang in Apeldoorn, Ugchelen én Epe.

Door de corona perikelen bleef een grootse viering uit. Dat deed Mariëlle Kuipers- de Kloet (oprichter en directeur MAM’s kinderopvang) besluiten om € 1.000,- te doneren aan een mooi lokaal doel. En daarvoor koos zij de Bobbie Foundation uit! De Bobbie Foundation richt zich op het ondersteunen van kinderen in gezinnen in Apeldoorn e.o. die financieel in zwaar weer verkeren. Zij ondersteunen de kinderen met cadeau’s, leuke momenten maar hebben ook oog voor bijzondere projecten zoals Vechten voor Kansengelijkheid, Bobbies Leesclub en Menstruatie armoede.

MAM’s Specialist Fiona overhandigde met twee van haar peuters van de groep de cheque aan Chantal Simons, bestuurslid Bobbie Foundation.

Het succes van 10 jaar MAM’s? Mariëlle: MAM’s is een manier van leven en zijn. Door kinderen veel te laten ervaren/geven en weinig te ontnemen, geven we hen verantwoordelijkheden, autonomie en zelfvertrouwen. Dit maakt MAM’s veilig voor kinderen en zo kan ieder kind zich in zijn/haar eigen tempo ontwikkelen tot een zelfbewust en mooi individu. Elke dag bieden wij een warme, passende speelomgeving voor kinderen, waarin ze met liefde en vakkennis worden begeleid. We hebben een helder concept en daar zijn we trots op!

MEER OVER MAM’S >