DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

200 Rituals pakketten voor tieners!!

Het is ons samen met jullie weer gelukt! Hier zijn we zo superblij mee: deze december ontvangen 200 tieners een Rituals verzorgingspakket cadeau!

Tieners in de leeftijd van 15 t/m 17 jaar worden in de decembermaand verrast met een cadeauverpakking met 2 producten van Rituals! Voor de jonge mannen iets uit de Samurai collectie en 2 producten uit de Sakura collectie voor de meiden!

Dit feestelijke project kon Bobbie Foundation mogelijk maken door donaties uit het potje ‘decembercadeau’, giften van 2 zeer gulle donateurs maar ook zeker de samenwerking met Rituals die het inkopen mogelijk maakte!

We kijken nu al uit naar het inpakken en uitgeven van de pakketten! 😊❤️