DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Naar Juul en Julia op de Julianatoren

29 september 2020

Bobbie Foundation kreeg van Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn een heleboel entreekaartjes en daarvan kunnen we dit jaar maar liefst 50 kinderen naar de toren met de leukste kinderattracties sturen!

Al bij de oprichting van Bobbie Foundation hadden wij als eerste contact met de Julianatoren met de vraag of zij wat voor ons konden betekenen. Algemeen directeur Jeroen Buter reageerde meteen heel enthousiast op het initiatief van de Bobbie Foundation. En zegde ons zowel entreekaartjes toe als een aantal kinderfeestjes!

De uitbraak van het Corona virus gooide helaas voor dit seizoen roet in het eten. Het pretpark zelf moet heel wat zeilen bij zetten om het park op zo’n manier open te houden dat het voor iedereen leuk én veilig is! Vanuit de stichting hebben we daarom besloten om even een stapje terug te doen en te kijken wat we dit jaar nog met de Julianatoren konden doen.

Het enthousiasme van de Toren is in ieder geval niet verdwenen! En in overleg verdelen we de 100 entreekaarten over de resterende periode van dit jaar en het begin van het nieuwe seizoen volgend jaar! Wat dat betreft zijn Juul en Julia hele goede vriendjes van de Bobbie Foundation! 🙂

Ook voor deze actie verzorgt Stichting Leergeld de coördinatie hierin zodat de vouchers bij de kinderen terecht komen die het het meest kunnen gebruiken!