DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Naar de Bios!

11 september 2020

De herfstvakantie werd nog nooit zo leuk!

Gisteren bespraken we met Marcello Grosso, theater manager van Vue Cinemas NL – Apeldoorn, onze plannen om in de koudere maanden van het jaar o.a. zo’n 200 kids naar de bioscoop te kunnen sturen!

We willen de kids het complete plaatje laten beleven: Zélf de film uitkiezen waar je naar toe gaat. Je stoel uitkiezen, uitkijken naar die dag en dan natuurlijk helemaal opgaan in het moment zelf! Misschien gaat je moeder mee, of spreek je met vrienden af. Maar leuk wordt het zeker!

We proberen om zowel voor de herfstvakantie als in de decembermaand voldoende tickets weg te kunnen geven aan de doelgroep. Doneer jij ook mee voor een bioscoopkaartje voor een kind? Geloof ons: daar krijg je zelf ook een glimlach van op je gezicht!