DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Even in de speelgoedhemel bij Dinotoys

21 augustus 2020

Zo.. even het kinderhart in mij op kunnen halen in de Speelgoedhemel in Apeldoorn: bij Dinotoys!

Samen met Kees Kempenaar van Dinotoys hebben we echt leuke cadeau’s uitgezocht voor 40 kinderen die volgende week donderdag hun diploma krijgen voor succesvolle deelname aan de Zomerschool! Want bij zo’n prestatie hoort natuurlijk een feestelijke afsluiting met diploma én een cadeau!

INDESEYEN verzorgde het ontwerp en drukwerk van het diploma voor de Zomerschool, initiatief van Stichting Leergeld, evenals de ontwikkeling van de website: www.project-leergeld.nl

Het doel van de Zomerschool is het voorkomen van achterstand: tijdens de zomer, 2 dagdelen per week, weer even in de schoolbanken.

Een mooie kans voor basisschoolkinderen uit de doelgroep. Voor hen staan er sinds 20 juli 6 weken lang buddy’s klaar in de vorm van Docent Zomerschool, die 1 op 1 met hen aan de slag gaan voor de vakken Nederlands en Rekenen.

In een ontspannen sfeer kunnen de kinderen werken aan hun ontwikkeling en worden zij klaargestoomd voor een goede start van het nieuwe schooljaar. Zo lopen zij straks weer gelijk met – en hebben misschien zelfs een voorsprong op – hun medescholieren!