DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

#durftevragen geslaagde actie!

13 juli 2020

Nu inmiddels alweer 4 weken geleden legden wij via Facebook de vraag bij ondernemend Apeldoorn neer bij wie wij onze nieuwe folders neer mochten leggen. En met succes: inmiddels 17 ondernemers melden zich!

Bij onderstaande ondernemers wordt de Bobbie Foundation nu onder de aandacht gebracht. En dat is waardevol. Op deze manier kunnen we de betrokkenheid vergroten bij het bestaan van armoede in Nederland, en in het bijzonder in Apeldoorn. De actie inspireerde de ondernemers meteen tot leuke acties; zo werd er € 150,- gedoneerd door Vacustep Apeldoorn voor een fiets, willen ondernemers acties bedenken om regelmatig een gift aan Bobbie Foundation te kunnen doen, Gewichtsconsulente Heidi doneerde voor iedere kilo die haar cliënten zijn afgevallen in een week een euro (komen we nog op terug), Kieveen in Loenen werd helemaal blij van de ansichtkaartjes van Bobbie en verkoopt deze nu in hun winkel, en er werden ook weer andere ondernemers aangedragen!

We hopen zo natuurlijk dat steeds meer mensen Bobbie een warm hart gaan toedragen en dan wij met donaties veel kinderen blij mogen gaan maken!