DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Een mooi doel voor een goed doel: Dierencrematorium Apeldoorn doneert

9 juni 2020

Annemarijn Hanedoes doneerde namens Dierencrematorium Apeldoorn aan de Bobbie Foundation.

Wij zijn op de locatie geweest in Apeldoorn en het heeft werkelijk alles in huis voor een waardig afscheid van jouw geliefde huisdier; of het nu om een cavia, konijn, hond, kat of papegaai.

Dierencrematorium Apeldoorn is opgericht door Annemarijn Hanedoes en Ans Schutte (foto). Nadat beiden ooit afscheid moesten nemen van hun geliefde huisdier, kwam het initiatief om dit samen nog beter en mooier te laten verlopen.

Bij Dierencrematorium Apeldoorn zijn er diverse crematies mogelijk. Om de juiste vorm van crematie te kiezen die bij de wensen van hun klanten past, zullen zij wanneer het huisdier bij hun is, alle mogelijkheden met de klant doornemen. Desgewenst kan er ook op een later moment in een van de sfeervolle en huiselijk ingerichte kamers in alle rust afscheid genomen worden van het huisdier.

Meer informatie: www.dierencrematoriumapeldoorn.nl