DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Hotel et le Café de Paris levert bijdrage aan Bobbie Foundation

3 juni 2020

Hotel et le Café de Paris maakt bewust een duurzame keuze om hun bronwater gezuiverd en gefilterd aan te bieden door middel van Ecotap®.

Daarnaast koppelen zij een gedeelte van de opbrengst van hun bronwater regelmatig aan een goed doel. Recent zijn zij in contact gekomen met onze Bobbie Foundation. Ook aan dit mooie Apeldoornse initiatief wil Paris een bijdrage gaan leveren. De afgelopen jaren hebben zij Stichting ‘kLEEF! al mooie geldbedragen kunnen aanbieden door verkoop van hun bronwater. Ook Serious Request heeft een mooie bijdrage mogen ontvangen in 2017.

Het bronwater van Hotel et le Café de Paris biedt je Veluws water, in huis gezuiverd en gefilterd door middel van Ecotap®. Het systeem verwijdert alle bestanddelen die niet in veilig drinkwater thuishoren. Denk hierbij aan bacteriën, metalen, resten van pesticiden. Het kraanwater wordt gezuiverd, terwijl goede stoffen als magnesium en calcium in het water aanwezig blijven. De mineralen die een belangrijke rol spelen bij de diverse lichaamsfuncties blijven volledig behouden. Op deze manier meer bronwater voor een lagere prijs.

Een glas water bij bijvoorbeeld je wijntje op het terras bij Paris wordt zo dus op vele manieren heel duurzaam!
Lees het complete artikel in het Paris Menu Magazine als je er bent of via onderstaande link.

www.paris.nl