DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

De Arnhemse computerwinkel CC-House (leverancier bij HYCOM) bood een gratis check-up aan. Ze hebben ook de nieuwste versie van Windows 10 geïnstalleerd, zodat de kinderen de laptops meteen kunnen gebruiken.

Vandaag mocht ik de laptops ook namens Stephanie van der Weerd in ontvangst nemen. We hebben ze meteen afgeleverd bij Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst. Stichting Leergeld hanteert een zorgvuldige selectie van gezinnen in armoede en zorgt ervoor dat alles terecht komt bij die kinderen die het zo goed kunnen gebruiken.

Niet alleen thuisonderwijs tijdens COVID-19 maakt het ter beschikking stellen van laptops noodzakelijk. Er zijn nog steeds veel gezinnen in Nederland die leven in omstandigheden waar geen geld is voor middelen zoals laptops, terwijl deze tegenwoordig zo nodig zijn om o.a. mee te komen op school.

HYCOM, HYDAC, CC-House en Stichting Leergeld namens de kinderen: Bedankt!