DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

LIFESTYLE BUSINESS CLUB HELPT MEE AAN EEN GESLAAGD TIENERFEESTJE!

20 april 2020

Superlief! Erica Pool, oprichter van de Lifestyle Business Club, doneert 20 tasjes voor meiden en 20 tasjes voor jongen voor de eerste tienerfeestjes. In de tasjes zitten allerlei leuke items die beiden groepen leuk zullen vinden!!

De Lifestyle Business Club is een zakelijke community van ruim 9000 ondernemers dat voor en door entrepreneurs is opgericht om ondernemers en professionals in de Lifestyle, Beauty, Fashion, Horeca, Interieur, Branding en Travel branche met elkaar te connecten. Onze concepten zoals Coffee Meet Ups, Breakfasts & Lunches, Masterclasses, Business Network Fairs worden georganiseerd in meerdere regio’s en worden ook verder internationaal uitgezet.

In Nederland is Lifestyle Business Club actief in Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Utrecht, de Stedendriehoek, Kennemerland, Rotterdam, Almere, Arnhem en ’t Gooi. Maar ook in Londen, Marrakesh, NYC, Istanbul en op Ibiza – om vervolgens ook handelsmissies op te zetten. Er worden meer dan 85+ evenementen per jaar georganiseerd!