DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Vanaf morgen (woensdag) thuis naar school! Ook mogelijk voor gezinnen die in financiële nood verkeren.

17 maart 2020

Als je kind niet naar school kan, komt school wel naar je kind. En met de huidige ontwikkeling en beleid met betrekking tot het corona virus is dat een heel welkom aanbod.

Thuis naar school is een initiatief van het Nederlands instituut voor cultuureducatie en maakt digitaal leren voor groep 3 t/m 8 mogelijk. Jouw kind blijft bij, heeft een normaal dagritme en dat geeft jou ruimte om thuis te werken.

Digitaal leren kost € 3,00 per kind per dag. Maar het platform ‘thuis naar school’ maakt het digitaal leren voor iedereen mogelijk. Want sta jij op dit moment bij de bij de Voedselbank aangemeld, dan kan je een code krijgen voor gratis toegang.

Via een live verbinding krijgt je kind interactieve lessen van een echte juf of meester. De stof wordt uitgelegd en er zijn opdrachten waar je kind aan mee kan doen. Je kind krijgt er zelfs twee digitale klasgenoten bij. Dit zijn acteurs, die met je kind meedoen en je kind helpen om bij de les te blijven. Vragen stellen doe je aan de virtuele klassenassistent, helemaal veilig.

Elke werkdag worden van 9:00-12:00 uur lessen gegeven vanuit de 6 studio-klaslokalen aan de groepen 3 t/m 8.

Yes jouw kind krijgt les!
Meld je aan via: https://www.thuisnaarschool.nl/