DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Reeds ingepland in de agenda: een afspraak met ‘Stichting Leergeld’

27 februari 2020

Reeds ingepland in de agenda staat een afspraak met mevrouw. H. van den Heuvel-Blom, bestuursvoorzitter van ‘Stichting Leergeld’ over wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen!

We zijn enorm enthousiast over dit contact aangezien deze grote landelijke organisatie alle ervarig en kennis heeft waar wij zeker gebruik van zouden willen maken. De landelijke organisatie ‘Stichting Leergeld’ bestaat uit lokale stichtingen, die ter plaatse steun verlenen aan schoolgaande kinderen die ten gevolge van armoede onvoldoende kunnen deelnemen aan schoolse en buitenschoolse activiteiten.

De stichting is in 2006 opgericht als Stichting Leergeld Apeldoorn en is vanaf januari 2007 gestart met haar werk. In 2008 is het werkgebied van de gemeente Apeldoorn uitgebreid met dat van de gemeente Voorst. Vanaf dat moment treedt de stichting naar buiten als Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst. De stichting is geen onderdeel van de gemeente, maar krijgt van beide gemeenten wel veel medewerking. Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is merendeels een vrijwilligersstichting die zijn geld krijgt van bedrijven, organisaties, particulieren, gemeente en provincie.

Naar stichting leergeld >