DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Ria Ploeg van AP Personenschade doneerde € 250,- aan de Bobbie Foundation.

23 februari 2020

Ria kwam in contact met de Bobbie Foundation via de Golfladies waar zij (bijna) iedere vrijdag mee golft.

Na haar pensioen zette zij haar beroep (van al zo’n 30 jaar) van letselschaderegelaar als ZZP-er voort. De diverse opdrachten komen via verzekeringsmaatschappijen die weer samen werken met letselschadebureaus. Het inleven in het verhaal van slachtoffers, wat zij voor hun kan betekenen, het zorgen voor bevoorschotting en zo nodig ondersteuning, c.q. inschakeling van o.a. een arbeidsdeskundige of anderszins is wat haar passie is. Zij kan daarin bemiddelen met de aansprakelijke partij en een belangenbehartiger. De onderhandelingen met een advocaat om een zaak af te wikkelen neemt zij ook voor haar rekening.

Ria Ploeg
AP Personenschade
info@ap-personenschade.nl