DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Samenwerkingen voor BOBBIE door Lifestyle Business Club Stedendriehoek

12 december 2019

Als ambassadeur en licentiehouder van de Lifestyle Business Club Stedendriehoek, organiseerde Stephanie van der Weerd een business lunch bij Restaurant Sizzles in Apeldoorn. Doel van de lunches, maar o.a. ook ontbijtjes en coffee-meet up’s, is om ondernemers te connecten, te inspireren en aan te moedigen om samenwerkingen aan te gaan.

Het was voor Stephanie en mij een mooie gelegenheid om de oprichting van onze foundation te bespreken wat ook meteen resulteerde in enthousiaste reactie en toezegging voor leuke samenwerkingen!

Bij de Lunch waren o.a. aanwezig:

Erica Meure Pool, oprichter Lifestyle Business Club www.lifestylebusinessclub.nl
Cathy Hendriks, Mindset & Communicatie Coach www.hendriks-co.nl
Jacqueline Boekema, mede eigenaar Uitgeverij Stedendriehoek BV www.stedendriehoek.nl
Sanna de Boer, The Core Creations: design, social media, fotografie & video  www.thecorecreations.nl

Deze dames hebben aangegeven de BOBBIE FOUNDATION graag te ondersteunen door samenwerking op verschillend vlak, leuke plannen staan op stapel; wordt vervolgd!

De Lifestyle Business Club is een zakelijke community van ruim 9000 ondernemers dat voor en door entrepreneurs is opgericht om ondernemers en professionals in de Lifestyle, Beauty, Fashion, Horeca, Interieur, Branding en Travel branche met elkaar te connecten. De concepten zoals Coffee Meet Ups, Breakfasts & Lunches, Masterclasses, Business Network Fairs worden georganiseerd in meerdere regio’s en worden ook verder internationaal uitgezet. In Nederland is de club actief in Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Utrecht, de Stedendriehoek, Kennemerland, Rotterdam, Almere, Arnhem en ’t Gooi. Maar ook in Londen, Marrakesh, NYC, Istanbul en op Ibiza – om vervolgens ook handelsmissies op te zetten. De Lifestyle Business Club organiseert meer dan 85+ evenementen per jaar.