DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl
DONATE FOR A SMILE SPONSORED BY INDESEYEN
+31(0)6 46121045 | info@bobbiefoundation.nl

Fotoshoot Wiranda Lund bij Kieveen in Loenen

22 november 2019

Spannend!! Een fotoshoot met Wiranda Lund. Als we op de website gaan vertellen over onze foundation, dan is het ook belangrijk dat we de gezichten laten zien van wie daarachter zitten, en er voor de volle 100% achter staan!

En het was wat kort dag, maar Fotografe Wiranda Lund wilde graag nog even tijd maken in haar volle planning om onze foundation gezicht te geven.
Locatie? Ehm ja, meer zorgen makend over onze niet-fotogeniekheid, hadden we daar nog niet over nagedacht. We kennen elkaar al meer dan 25 jaar. Zoveel gedeeld: momenten, mijlpalen, geheimen, lachen en tranen; we zeggen wel eens; we zijn zussen van een andere moeder. Maar hoe leg je dat vast op beeld.. in ieder geval samen naast elkaar! Op de bank dan maar. Loes en John Sletbeen boden ons de keuze uit heel veel leuke banken in hun winkel ‘Kieveen’ In de oude coöperatie in het Gelderse Loenen.

Het duurde even, maar Wiranda heeft ons uiteindelijk ontspannen op beeld weten vast te leggen; gewoon zoals we zijn; en op dit moment is dat heel blij met de foundation!

DANKJEWEL WIRANDA!
Want wij kregen de fotoshoot van jou cadeau, als bijdage aan de stichting 🙂